Site-uri de prezentare

Un site simplu de prezentare a firmei dvs este primul pas in a va face prezenta simtita pe internet, si unul dintre cei mai importanti, pentru ca va face disponibili unei piete mai mari decat ati putea vreodata sa sperati (asta daca nu cumva sunteti o companie multinationala cu sedii si reprezentante in toate tarile lumii, iar daca sunteti, nu aveti nici o scuza sa nu aveti un site de prezentare excelent!). 

Intr-un site de prezentare vorbiti despre compania dvs, despre produsele si serviciile oferite, despre clientii multumiti pe care i-ati servit si va faceti disponibile datele de contact pentru oricine este interesat. Investitia dvs financiara este minima, acesta fiind cel mai ieftin tip de site care va este disponibil la un nivel profesional. Cu toate acestea site-ul de prezentare poate sa fie o experienta vizuala deosebita pentru vizitator, sa inspire incredere si profesionalism, si sa transmita mesajele in modul in care doriti sa fie transmise, in functie de stilul dvs.

 

Ca sa puteti fii autonomi dupa lansarea site-ului, il realizam pe platforma Joomla si va facem un training rapid de utilizare a sistemului de administrare, in asa fel incat sa puteti schimba chiar dvs. texte, stiri, imagini in site, ca sa-l mentineti viu si dinamic.

Designurile noastre sunt intotdeauna unice si facute dupa preferintele si personalitatea clientului. De aceea feedback-ul dvs este foarte important daca doriti ca site-ul sa exprime ceea ce doriti dvs sa exprime, si nu ceea ce credem noi ca vreti sa spuneti. Bineinteles, noi lucram intotdeauna la site in asa fel incat sa proiecteze o imagine cat mai favorabila, dar stim si ca daca este cineva care cunoaste cel mai bine compania, stilul si scopurile ei, acela sunteti dvs., si este pacat sa nu facem aceasta unicitate sa lucreze pentru dvs.

Tags: design site de prezentare , site de prezentare, site simplu 5+1

Sunteti clientul nostru?

Acces Webmail

Acces CPanel

Contact

web@images-team.ro

0744 396 297

Images Team Sistem SRL

Strada Patriei 8B sc B ap 15,
Buzau, Judetul Buzau.
RO16826670
J10/949/2004
RO21 BTRL 0100 1202 3139 79XX
Banca Transilvania Buzau