Logo Design

Logo-ul dvs este cel mai important element de identitate vizuala daca planuiti sa va extindeti afacerea dincolo de cartierul sau orasul unde aveti sediul. Intr-o comunitate mica, unde toata lumea va cunoaste si stie cu ce va ocupati nu este atat de important sa aveti un logo bun, dar daca vreti sa va adresati unei piete extinse si sa ajungeti la cat mai multi potentiali clienti si parteneri de afaceri, un logo adecvat este indispensabil. El va semnaleaza prezenta, va diferentiaza de competitori, vorbeste despre nivelul dvs de profesionalism si va stabileste treptat un loc in constiinta pietei. Studiile au aratat ca majoritatea clientilor sunt inclinati sa aleaga produsul cu gradul cel mai mare de familiaritate dintr-o gama de produse similare. Acest lucru este valabil pentru orice firma si orice servicii furnizate. Iata de ce este indicat sa aveti un logo reprezentativ pentru compania dvs si sa-l faceti cat mai vizibil: impartiti carti de vizita, materiale promotionale si publicitare, utilizati toate mediile de informare, reviste, ziare, televiziune, radio, folositi-va de puterea retelelor de socializare, personalizati autoturismele firmei, folositi panourile publicitare din oras, pur si simplu afisati logoul si mesajul dvs oriunde este posibil sa fie vazut de potentiali clienti.

 

    Pe langa designul efectiv al siglei dvs, oferim servicii de consiliere pentru companiile nou infiintate care doresc un logo sau pentru cele care doresc sa-si schimbe logo-ul curent pentru a-si relansa imaginea.

    Conform dorintei dvs, putem realiza pentru inceput un numar de variante de logo, din care dvs veti alege unul care va fi prelucrat si cizelat pana veti fi perfect multumit de rezultat. Feedbackul este extrem de important in acest proces, intrucat pentru a obtine un logo care sa transmita lumii mesajul dorit, dvs ca client este indicat sa va implicati in crearea unei imagini care sa fie reprezentative pentru afacerea dvs.

Sunteti clientul nostru?

Acces Webmail

Acces CPanel

Contact

web@images-team.ro

0744 396 297

Images Team Sistem SRL

Strada Patriei 8B sc B ap 15,
Buzau, Judetul Buzau.
RO16826670
J10/949/2004
RO21 BTRL 0100 1202 3139 79XX
Banca Transilvania Buzau