Interfete

Images-Team realizeaza prezentari interactive online si pe suport digital (CD/DVD). Aceste prezentari pot fi foarte spectaculoase pentru ca nu sunt limitate de regulile site-urilor obisnuite, ci sunt practic programe cu interfata interactiva care permite includerea de imagini de rezolutie inalta, clipuri video de calitate superioara celor de web, coloana sonora, obiecte cu care se poate interactiona, etc. In acest fel informatia este prezentata nu numai in cuvinte si poze, ci clientii, partenerii sau investitorii dvs pot patrunde mai adanc in ceea ce inseamna produsele, serviciile sau procesele care au loc in compania dvs. 

Varianta online a acestor programe de prezentare era acum ceva vreme site-ul asa zis "Flash". De cativa ani buni, aceasta abordare nu mai este la moda datorita avansurilor facute de tehnologia HTML, CSS, JS, care permite mult mai multa flexibilitate cu o incarcare mai mica a procesorului.

Interfetele interactive sunt ceva mai costisitoare, dar extrem de utile daca vreti sa impresionati clienti importanti, sa obtineti investitii semnificative sau sa afisati o imagine de prosperitate si profesionalism.

 

Sunteti clientul nostru?

Acces Webmail

Acces CPanel

Contact

web@images-team.ro

0744 396 297

Images Team Sistem SRL

Strada Patriei 8B sc B ap 15,
Buzau, Judetul Buzau.
RO16826670
J10/949/2004
RO21 BTRL 0100 1202 3139 79XX
Banca Transilvania Buzau