Etichete printate si bannere online

Images-Team creeaza etichete si autocolante atractive pentru orice tip de produs, tinand seama de publicul tinta, de principalii competitori si de punctele forte ale produsului. Este un serviciu apropiat de cercetarile de marketing indelungate si costistoare ale agentiilor mari de publicitate, dar considerabil mai ieftin si mai rapid, destinat in principal companiilor inca mici, care doresc sa se lanseze pe piata fara o investitie de zeci si sute de mii de euro in publicitate.

 

Productia este de asemenea de calitate inalta, iar preturile reduse pe care le putem obtine datorita colaborarii noastre intensive cu tipografiile partenere sunt un avantaj pentru dvs.

De asemenea, Images-Team creeaza toata gama de materiale publicitare pentru promovare online: bannere de orice dimensiuni, pop-up-uri, newslettere, cover-uri si oferte pentru facebook, etc.

Publicitatea online este mult mai ieftina decat cea clasica si daca aveti si un site solid la care sa trimita bannerele dvs., poate fi o miscare profitabila. Este important nu numai ca bannerele si pop-up-urile sa fie atractive si incitante pentru utilizatorii de internet, ci si ca ele sa fie plasate in mod inteligent pe site-uri unde va asteptati sa intalniti in mai mare masura publicul dvs tinta, in asa fel incat sa se piarda un numar cat mai mic de afisari/clickuri.

 

Tags: design etichete, banner online

Sunteti clientul nostru?

Acces Webmail

Acces CPanel

Contact

web@images-team.ro

0744 396 297

Images Team Sistem SRL

Strada Patriei 8B sc B ap 15,
Buzau, Judetul Buzau.
RO16826670
J10/949/2004
RO21 BTRL 0100 1202 3139 79XX
Banca Transilvania Buzau