Brosuri, pliante si cataloage

Images Team are o experienta bogata in productia de brosuri si cataloage. Clientii nostri au fost intotdeauna incantati atat de calitatea designului grafic si a tipariturii cat si de preturile scazute pe care am reusit sa le obtinem pentru ei.

Atunci cand aveti multe produse sau servicii si doriti sa puneti in valoare aceasta versatilitate, solutia potrivita este un site dinamic pentru promovarea online si una sau mai multe cataloage si/sau brosuri tiparite pentru a va ajuta cand relationati direct cu clientii si partenerii de afaceri.

Vezi portofoliul

Comunitati online

Instalam si personalizam comunitati online in orice domeniu. Chiar daca pe aceste site-uri comunicarea este cea mai importanta, un design odihnitor si tematica in conformitate cu interesele membrilor fac ca timpul petrecut in comunitatea virtuala sa fie mai placut si mai putin obositor.

Vezi portofoliul

Interfete

Images-Team realizeaza prezentari interactive online si pe suport digital (CD/DVD). Aceste prezentari pot fi foarte spectaculoase pentru ca nu sunt limitate de regulile site-urilor obisnuite, ci sunt practic programe cu interfata interactiva care permite includerea de imagini de rezolutie inalta, clipuri video de calitate superioara celor de web, coloana sonora, obiecte cu care se poate interactiona, etc. In acest fel informatia este prezentata nu numai in cuvinte si poze, ci clientii, partenerii sau investitorii dvs pot patrunde mai adanc in ceea ce inseamna produsele, serviciile sau procesele care au loc in compania dvs. 

Vezi portofoliul

Magazine online

     Realizam creatie grafica si implementare pentru magazine virtuale pe platform Virtuemart, Magento, PrestaShop, Hika Shop. Acestea sunt optiunile cele mai accesibile pentru a lansa un magazin virtual cu o investitie minima, fiind insa bogate in posibilitati de personalizare cu designuri unice, optiuni, module si functii care le fac la fel de utile si atragatoare ca orice magazin virtual scump. Daca aveti programatorul dvs dar nu si designer, suntem bucurosi sa facem doar designul magazinului dvs, astfel economisiti peste 60% din costurile initiale cu magazinul.

Vezi portofoliul

Prelucrare de imagine

    Images-Team prelucreaza imagini 2D, fie ca este vorba de fotografii alterate sau de simulari de produse, locatii, personalizari. Acest serviciu va ajuta fie sa recuperati fotografii care au valoare sentimentala pentru dvs, fie sa vizualizati, de exemplu, masinile firmei sau fatada sediului dvs inainte de a aplica autocolante, firme luminoase, bannere sau alte modificari.

Vezi portofoliul

Carti de vizita si materiale corporate

Sunteti in fata unui client, i-ati explicat cate ceva despre ce ofera firma dvs si el vrea sa se mai gandeasca, sau sa primeasca si alte oferte, sau s-a hotarat deja sa apeleze la serviciile dvs, dar nu se poate incheia toata afacerea in acest moment. Ce faceti? Bineinteles, ii strangeti mana, veti tine legatura, ii intindeti cartea dvs de vizita, cu  logo-ul firmei, telefoanele de serviciu, adresa de email si web, numele dvs (ca sa nu-l uite) si functia. Daca nu aveti aceasta carte de vizita potentialul client probabil va avea probleme sa va gaseasca, sau va fi preluat de alt coleg atunci cand va reusi sa-si aminteasca cu ce firma a vorbit.

Vezi portofoliul

Etichete printate si bannere online

Images-Team creeaza etichete si autocolante atractive pentru orice tip de produs, tinand seama de publicul tinta, de principalii competitori si de punctele forte ale produsului. Este un serviciu apropiat de cercetarile de marketing indelungate si costistoare ale agentiilor mari de publicitate, dar considerabil mai ieftin si mai rapid, destinat in principal companiilor inca mici, care doresc sa se lanseze pe piata fara o investitie de zeci si sute de mii de euro in publicitate.

Vezi portofoliul

Logo Design

Logo-ul dvs este cel mai important element de identitate vizuala daca planuiti sa va extindeti afacerea dincolo de cartierul sau orasul unde aveti sediul. Intr-o comunitate mica, unde toata lumea va cunoaste si stie cu ce va ocupati nu este atat de important sa aveti un logo bun, dar daca vreti sa va adresati unei piete extinse si sa ajungeti la cat mai multi potentiali clienti si parteneri de afaceri, un logo adecvat este indispensabil. El va semnaleaza prezenta, va diferentiaza de competitori, vorbeste despre nivelul dvs de profesionalism si va stabileste treptat un loc in constiinta pietei. Studiile au aratat ca majoritatea clientilor sunt inclinati sa aleaga produsul cu gradul cel mai mare de familiaritate dintr-o gama de produse similare. Acest lucru este valabil pentru orice firma si orice servicii furnizate. Iata de ce este indicat sa aveti un logo reprezentativ pentru compania dvs si sa-l faceti cat mai vizibil: impartiti carti de vizita, materiale promotionale si publicitare, utilizati toate mediile de informare, reviste, ziare, televiziune, radio, folositi-va de puterea retelelor de socializare, personalizati autoturismele firmei, folositi panourile publicitare din oras, pur si simplu afisati logoul si mesajul dvs oriunde este posibil sa fie vazut de potentiali clienti.

Vezi portofoliul

Mape si Postere

Images-Team creeaza si produce toate materialele necesare pentru o conferinta: mape, coli sau notebook-uri personalizate, postere, bannere, pliante, brosuri, manuale, genti, pixuri si alte materiale personalizate, etc.

Toate aceste materiale sunt foarte importante pentru o buna organizare, confortul participantilor, si o imagine de profesionalism si competenta a conferintei dvs.

Vezi portofoliul

Site-uri de prezentare

Un site simplu de prezentare a firmei dvs este primul pas in a va face prezenta simtita pe internet, si unul dintre cei mai importanti, pentru ca va face disponibili unei piete mai mari decat ati putea vreodata sa sperati (asta daca nu cumva sunteti o companie multinationala cu sedii si reprezentante in toate tarile lumii, iar daca sunteti, nu aveti nici o scuza sa nu aveti un site de prezentare excelent!). 

Intr-un site de prezentare vorbiti despre compania dvs, despre produsele si serviciile oferite, despre clientii multumiti pe care i-ati servit si va faceti disponibile datele de contact pentru oricine este interesat. Investitia dvs financiara este minima, acesta fiind cel mai ieftin tip de site care va este disponibil la un nivel profesional. Cu toate acestea site-ul de prezentare poate sa fie o experienta vizuala deosebita pentru vizitator, sa inspire incredere si profesionalism, si sa transmita mesajele in modul in care doriti sa fie transmise, in functie de stilul dvs.

Vezi portofoliul

Sunteti clientul nostru?

Acces Webmail

Acces CPanel

Contact

web@images-team.ro

0744 396 297

Images Team Sistem SRL

Strada Patriei 8B sc B ap 15,
Buzau, Judetul Buzau.
RO16826670
J10/949/2004
RO21 BTRL 0100 1202 3139 79XX
Banca Transilvania Buzau